Møde- og selskabslokaler

På Randers City Camp har vi lokalet til dit næste firma- eller privatarrangement. Vi har et moderne og nyt lokale med plads til 140 siddende gæster, som kan deles op i 2 mindre lokaler med plads op til 70 personer i hver. Du kan derfor opleve at der er et arrangement i lokalet ved siden af hvis du kun har lejet den ene sal. Lokalerne har egne toiletter, stor terrasse og stort produktionskøkken, som naturligvis er indrettet til at 2 selskaber kan benytte køkkenet på samme tid, og med alt nødvendigt service og køkkenudstyr.

Lokalerne er oplagte til konferencer, afholdelse af møder, generalforsamlinger, foreningstræf, firmaudflugter, fester og meget mere. Lokalerne kan naturligvis udstyres med whiteboard og projekter, efter behov, og i kombination med pladsens faciliteter og naturen omkring os, er det kun fantasien der sætter grænser.

Mode-1
mode-2

Styrk det sociale fællesskab

Tag firmaet med på teambuilding og styrk det sociale fællesskab med aktiviteter, som en tur i trætoppene i Klatrepark Randers, på Golfbanen eller i kano. Vi kan også arrangere Escape Room på campingpladsen, fællestræning i vores udendørs minigym og meget mere! Vi skræddersyer gerne dit næste arrangement og har mange samarbejdspartnere at trække på.

Ønsker du ikke selv at stå for maden, samarbejder vi med flere lokale leverandører, som gerne leverer til campingpladsen. Vi kan også anbefale bespisning på Restaurant Funders eller Fladbro Kro (Årets Landevejs Kro 2019), som begge ligger ca. 500 meters gang fra os.

Er der behov for overnatning, kan vi naturligvis også være behjælpelige med det. Kunne du tænke dig at høre mere, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 29473655 eller e-mail info@randerscitycamp.dk.