Skip to main content

Familietræf med overnatning

Afhold jeres næste familietræf med mulighed for overnatning hos Randers City Camp! Vi får i stadig stigende grad, spørgsmålet om der kan afholdes diverse træf hos os – og der er svaret et rungende ja!

Et familietræf kræver ofte god plads og højt til himlen. Begge dele finder I hos os, hvor vi stiller alle nødvendige faciliteter til rådighed. Med et splinternyt og rummeligt lokale er I sikre på, at have nok plads. Lokalet har plads til 100 siddende gæster med dertilhørende toiletter, et stort køkken og ikke mindst en skøn terrasse, hvor I kan nyde hygge og samvær.
Lokalet kan nemt og uden besvær deles op, så der laves to lokaler med plads til 50 siddende gæster i hver.

Som nævnt, så har I også mulighed for at overnatte hos Randers City Camp. Et familietræf med overnatning giver bl.a. mulighed for, at indkvartere sig i nogle af vores mange forskellige overnatningsmuligheder. Det gælder alt fra vores mange forskellige hytter eller vores luksus shelters.

Der er selvfølgelig også mulighed for, at medbringe egen campingvogn samt mulighed for selv, at opsætte telte på vores campingplads. Ønsker I at medbringe eget festtelt, kan I leje en plads til det mod betaling af pladsleje og eventuelt strøm.

Lokale med plads til 100 siddende personer

Naturskønt område midt i skoven

Mulighed for overnatning i hytte, shelter, campingvogn eller telt

Alle nødvendige faciliteter

Udfyld kontaktformularen med dit kommende familietræf

Vi vil besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

[contact-form-7 id=”6″]

Familietræf i nye rammer

Vi har stor erfaring med at afholde familietræf i mange forskellige afskygninger. Ønsker du dit familietræf skal ske med højt til himlen og i skønne omgivelser? Så er Randers City Camp det oplagte sted at besøge.

Med skoven som nabo og Gudenåen i baghaven, bliver I rykket ud af de vante rammer og skulderne sænker sig helt automatisk – her er skøn natur så langt øjet rækker. I har masser af plads til jeres familietræf på vores arealer helt ude i naturen. Vores campingplads har både plads til ude- og inde aktiviteter, alt efter hvad I har planlagt for jeres familietræf (og hvad vejrudsigtens prognoser siger).

Søger I noget der kan fylde tiden og styrke sammenholdet, er der et hav af muligheder i Randers og omegn. Tag et kig på aktiviteter i området, eller tag kontakt til os med jeres tanker, så skal vi gøre vores bedste for at vejlede jer omkring mulighederne

Kontakt os allerede i dag med netop din forespørgsel på familietræf med overnatning. Vi skitsere hellere end gerne for jer, hvordan jeres træf kan tage sig ud hos Randers City Camp. Benyt kontaktformularen her på siden eller kontakt os på telefon 29473655 eller e-mail info@randerscitycamp.dk.

Familietræf med mulighed for overnatning
Hygge med familie til træf
Familiehygge til træf med campingvogn