Skip to main content

Benyt vores mødelokale til dit næste møde

Hvad enten I skal holde et internt møde i virksomheden, eller et eksternt kundemøde, så har vi det helt rette lokale. Lokalet er nyt, lyst og moderne og I vil derfor have de perfekte rammer til jeres næste møde. Vores mødelokaler ligger i naturskønne omgivelser, midt i skoven og med mange parkeringspladser i umiddelbar forlængelse af lokalet. Her er en dejlig ro hvor I uforstyrret kan afholde jeres møde.

Er der behov for overnatning i forbindelse med jeres arrangement, har vi moderne hytter eller luksus shelters til rådighed.

Mødelokale nær Randers

Vores mødelokaler finder du lige i udkanten af Randers med kun 5 minutters kørsel til motorvejen. Det bliver ikke nemmere at komme frem og tilbage, og bilen parkerer du gratis. Med skoven som nabo og Randers Golf Klub som genbo, kan skuldrene sænkes og naturen nydes.

Vores mødelokale har rigeligt med plads, så I udfolde jer efter jeres behov. Du vil opleve professionelle rammer hvilket bl.a. betyder, at vi stiller alt relevant udstyr til rådighed, f.eks. flipover og skærm. Vi har desuden sammensat forskellige mødepakker, så I har smagfuld og lækker forplejning igennem hele dagen. Tag gerne en snak med os om jeres ønsker og behov.

Ideel til mange formål

Lokalerne kan bruges i mange forskellige henseender og begrænses ikke kun til mødefunktioner. Vi har tidligere, med stor succes, afholdt konferencer, foredrag, teambuilding og forskellige firma arrangementer. Med vores lokaler har I mulighed for, at rykke jeres ansatte ud af deres faste rammer og styrke fællesskabet og det sociale bånd på arbejdspladsen.

Vi har mange spændende samarbejdspartnere, som kan bringes i spil til aktiviteter. Vi kan fx. arrangere vinsmagning, kokkekursus, teambuilding hos os arrangere ture ud af huset. Det kunne være en kanotur, en tur i klatreparken eller i escape room. Kun fantasien sætter grænser!

Klik for at kontakte os i dag
MØDEPAKKER
Morgenmøde: (morgenmad, frugt, kaffe/te)
kr. 225
½ Dagsmøde: (frokost, kage, kaffe/te)
kr. 375
Dagsmøde: (morgenmad, frokost, kage, kaffe/te)
kr. 525
Konferencedøgn: (minus aftensmad)
kr. 950
Konference 1½ døgn: (minus aftensmad)
kr. 1.400
Konference 1½ døgn: (med aftensmad)
kr. 1.900
Lokaleleje v. arrangementer under kr. 1500kr. 500