Skip to main content

Overnatning i autocamper
Hos os er du og din autocamper meget velkommen

Når du er indskrevet på autocamperpladsen er der gratis Wi-Fi, tømning af kemisk toilet og spildevand, påfyldning af friskvand og mulighed for at komme af med affald.

Her kan du vælge at strikke præcis den pakke sammen som passer til dine behov. Hvis du er på gennemrejse og bare skal ind og sove, kan du vælge vores Quick Stop løsning, hvor du får en autocamperplads til billige penge. Her er ingen adgang til faciliteter på campingpladsen, men I kan sove så mange I ønsker i autocamperen til en fast pris i tidsperioden 20.00 – 10.00. Strøm kan tilkøbes og også et bad hvis det ønskes inden I rejser videre.

Du kan også campere sammen med andre autocampere på vores nyanlagte autocamperpladser og vælge om du ønsker adgang til pladsens faciliteter eller benytte faciliteterne i din autocamper. Sidst, men ikke mindst, kan I campere på pladsens øvrige pladser, med adgang til alle faciliteter. Her kan du vælge mellem standard pladser, komfortpladser med direkte tilkobling til vand og afløb eller vores udsigtspladser med den fantastiske udsigt over Nørreådalen. Solnedgangene herfra er noget af det smukkeste i Randers.

Pladsen er åben hele året, også i vinterperioden. Er receptionen lukket kan du tjekke ind via vores selvbetjeningsautomat. Du finder den ved indgangen til receptionen – åben blot den første dør. Er ankomst efter kl. 23.00 er I altid velkommen til at holde udenfor receptionen og tjekke ind dagen efter.