Skip to main content

Pladstyper
Hvilken plads er den rigtige for dig?

På Randers City Camp har vi mange forskellige typer af pladser så du kan vælge præcis den plads der opfylder dine behov. Da vi er placeret inde i skoven er vi så heldige at have et kupperet terræn og har indrettet vores pladser efter naturen og vegetationens beskaffenhed. Vi har derfor både store og små pladser, sol- og læpladser samt åbne og mere intime pladser. Alle pladser har adgang til strøm og vand inden for kort afstand. Derudover kan både autocampere og telte ligge på hele campingpladsen.

Når du bestiller dit ophold igennem vores online booking system kan du vælge præcis den plads du ønsker ud fra vores pladskort, så hvis det er vigtigt for dig at være tæt på legepladsen eller servicebygningen kan det være en fordel at bestille på forhånd.

Standardplads

Ønsker du ikke at betale for ekstra komfort eller udsigt er vores dejlige standardpladser et oplagt valg til dig.

Komfortplads

Søger du lidt luksus er vores komfortpladser måske noget for dig. Her kan du tilslutte både vand, strøm og afløb direkte til din vogn. Derudover ligger alle komfortpladser tæt på servicebygningen.

Autocamperplads

Ønsker du at overnatte blandt andre autocampere, er vores nyanlagte autocamperplads noget for dig. Her er fred og ro og højt til loftet. Pladserne er minimum 10 x 7 meter, så der er plads til alle størrelser autocampere. Prisen her afspejler præcis den pakke du ønsker – kort- eller langvarigt ophold, samt med eller uden adgang til faciliteter og strøm.

Udsigtsplads

Vælger du en udsigtsplads kan du vågne til Randers flotteste udsigt over Nørreådalen. Udsigtspladserne vender mod syd og nyder godt af solen hele dagen. Vi garanterer valuta for pengene. 

Teltplads

Overnatter du i telt og ønsker at ligge med andre telte er vores teltplads noget for dig. Strøm er også tilgængeligt på hele teltpladsen. Du er også velkommen til at vælge en af de andre pladstyper, når du overnatter i telt.