Campingpladsen
Skønt placeret i fladbro skov

På Randers City Camp er der fred og ro og højt til loftet. En naturskøn perle med alle fordelene ved at være tæt på byen. Campingpladsen er placeret i den dejlige fladbro skov med udsigt over den pragtfulde Nørreådal. Omgivelserne byder på vandre- og cykelstier og et rigt dyreliv, samt både golfbane, klatrebane og dyrehave. Derudover kan man fiske og sejle i kano på både Gudenåen og Nørreåen. Smukkere beliggenhed findes ikke i Randers.

På pladsen finder du alle de faciliteter som du og din familie har brug for i ferien. Vi har en høj rengøringsstandard og vil gøre vores bedste til at Jeres ferie lever op til forventningerne. Der er to top-moderne servicebygninger på pladsen med baderum, toiletter, familierum, handicaprum samt puslerum. Tøjvasken kan du også klare i ferien. Vi har både vaskemaskiner og tørretumblere til rådighed.

camping-legeplads
camping-telt

Et væld af muligheder for leg og hygge

Randers City Camp er et rart og afslappende sted at være for alle aldre. Vi er meget glade for børn og tilbyder masser af spændende ting for dem at lave på pladsen – alt sammen i trygge omgivelser. Vi har en dejlig opvarmet og overdækket pool med rutsjebane som er åben fra 1. maj til 1. oktober (eller tidligere hvis vejret tillader det). Miljøet omkring poolen er indbydende med stor flisebelagt terrasse. Her kan hele familien samles til fællesspisning, et slag skak eller blot hygge mens der bades og laves mad i køkkenet ved siden af. Campingpladsen byder også på en stor legeplads med klatretårn, rutsjebaner, gynger, legehus, sandkasser og både stor og lille hoppepude, samt kanalsystem med rindende vand, boldbane, hængekøjer og ikke mindst mooncars til fri afbenyttelse.

Derudover, har vi et fest- og aktivitetsudvalg som arrangerer fælles aktiviteter på pladsen fx fællesspisning, loppemarked, poolparty, kreadage mm.