Campingpladsen
Skønt placeret i en dejlig skov

På Randers City Camp er der fred og ro og højt til loftet. En naturskøn perle med alle fordelene ved at være tæt på byen. Campingpladsen er placeret i den dejlige fladbro skov med udsigt over den pragtfulde Nørreådal. Området byder på vandre- og cykelstier og et rigt dyreliv, samt både golfbane, klatrebane og dyrehave. Derudover kan man fiske og sejle i kano på både Gudenåen og Nørreåen. Bedre beliggenhed findes ikke i byen.

På pladsen finder du alle de faciliteter som du og din familie har brug for i ferien. Vi har en høj rengøringsstandard og vil gøre vores bedste til at Jeres ferie lever op til Jeres forventninger. Der er to servicebygninger på pladsen med baderum, toiletter, familierum, handicaprum samt puslerum. Tøjvasken kan du også klare i ferien. Vi har både vaskemaskiner og tørretumblere til rådighed.

camping-legeplads
camping-telt

Et væld af muligheder for sjov og hygge

Vi ligger vægt på at pladsen skal være et rart og afslappende sted at være for alle aldre.

Når børnene hygger sig så gør forældrene det også. Vi er meget glade for børn og tilbyder masser af spændende ting for dem at lave på pladsen – alt sammen i trygge omgivelser. Vi har en stor opvarmet og overdækket pool med rutsjebane som åbner 1. maj (eller før hvis vejret tillader det) og lukker ca. 1. oktober. Poolen er omgivet af dejlig flisebelagt terrasse med cafeborde. Du finder også en stor legeplads med klatretårn, rutsjebaner, gynger, legehus, sandkasser og både stor og lille hoppepude, samt kanalsystem med rindende vand, boldbane, minigolf og ikke mindst mooncars til fri afbenyttelse.
Teenagerne har deres egen pavillon til rådighed.

Derudover har vi et fest- og aktivitetsudvalg som arrangerer mange fælles aktiviteter på pladsen fx fællesspisning, loppemarked, poolparty, kreadage mm.