Skip to main content

Hytter
Moderne hytter i forskellige størrelser

Søger du overnatning i Randers, eller ønsker du at nyde campinglivet uden at investere i en masse campingudstyr, kan du overnatte i en af vores hytter. Hytterne er også et oplagt valg hvis du ikke har camperet før men blot søger et spændende overnatningstilbud i Randers. Du kan leje en enkelt hytte, eller flere, hvis I er en gruppe der ønsker at overnatte sammen.

Vi har forskellige typer af hytter som opfylder forskellige behov. Alle vores hytter er moderne og har, som minimum, eget toilet.  Vi har mindre hytter til par eller den lille familie, samt en række større luksushytter med komforten af eget bad og køkken. Alle hytter har dyner og puder, men du skal selv medbringe sengelinned og lagner. Glemmer du det kan det naturligvis lejes i receptionen. Du kan læse nærmere under de enkelte hyttetyper.

Vi har også en række luksus shelters som ikke har toilet, men har indlagt strøm, lys og lækre madrasser så komforten er i top.

Alle hytter og shelters er røgfrie. Du må gerne tage din hund eller husdyr med i hytterne. Vi gør dog opmærksom på at slutrengøring er obligatorisk når man medbringer kæledyr.

Du kan se hvilke hytter der er ledige, samt booke dit ophold, ved at trykke på den grønne Book-knap øverst på siden.